Accesoires

Multitasken; iedereen moet het doen maar als u de telefoon dan ook nog eens tussen uw schouder en oor moet nemen verdubbelt de moeilijkheidsgraad van uw handelingen. We hebben voor ieder wat wils; bedrade headsets voor de telefonerende medewerker die altijd aan zijn bureau gekluisterd is of DECT-headsets voor diegene die graag mobiel zijn tijdens het bellen.

Weet u nog, die receptioniste die ellenlange lijsten met interne nummers hangen heeft aan de receptie? Gedaan met papierverspilling! Yealink heeft uitbreidingsmodules uitgebracht met tot wel 40 sneltoetsen. Nog niet voldoende? U kan 6 van deze modules aan elkaar koppelen.

In die drukke gangen waar veel passage is, keukens of algemene ruimtes is er niet altijd even veel plaats om een toestel te plaatsen. Daarom heeft Yealink muurbevestigingen ontworpen voor zijn telefoons. 

DECT-Headsets

De Plantronics CS530 Over the Ear DECT headset stelt een nieuwe norm voor draadloze communicatie via vaste telefoons. De headsets bieden een gestroomlijnde vormgeving, verbeterde prestaties en uitstekende betrouwbaarheid. Profiteer van handsfree-productiviteit tot op 120 meter afstand van uw werkplek en geweldige samenwerkingsmogelijkheden.
Bij onze Yealink toestellen te gebruiken enkel i.c.m. de EHS36

Bekabelde Headsets

De bekabelde headsets van Plantronics bieden voortreffelijke geluidskwaliteit, superieur draagcomfort en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Dankzij de verbeterde noise-cancelling en breedbandaudio heeft u heldere gesprekken met uw klanten en kunt u hen een betere service bieden.
Bij onze Yealink toestellen te gebruiken enkel i.c.m. de U10P-SE

Sommige vaste toestellen ondersteunen Bluetooth headsets al dan niet in combinatie met een Bluetooth dongle maar wij raden u aan (voor de gesprekskwaliteit) een DECT- of bekabelde headset te nemen.

Uitbreidingsmodule Yealink

Deze Yealink EXP40 kunt u gebruiken om de Yealink SIP-T46G en SIP-T48G uit te breiden met totaal 40 programmeerbare knoppen.
  •  20 vaste toetsen met elk 2 functies
  • Helder LCD display met 160 × 320 resolutie
  • BLF ondersteuning met rode en groene LED
  • Tot 6 modules aan elkaar te koppelen
  • Verstelbare standaard, aan de muur te monteren

De Yealink EXP40 heeft totaal 10 knoppen aan beide kanten van het LCD scherm. Deze knoppen kunt u met behulp van de twee knoppen onder het scherm een dubbele functie geven. Zo is het mogelijk om totaal 40 functies toe te wijzen aan deze knoppen. De toetsen kunt u bijvoorbeeld programmeren met snelkeuze toetsen voor uw collega’s. Dankzij BLF ondersteuning kunnen de knoppen groen of rood oplichten zodat u direct ziet wanneer een collega in gesprek is.Het is mogelijk om totaal 6 van deze expansions met elkaar te koppelen. Wanneer u meer dan 2 expansions gebruikt dient u een aparte voeding te gebruiken voor de extra expansions.

Yealink's veelzijdigheid

Een toestel ophangen is met de muurbevestigingen even gemakkelijk als het toestel op uw bureau plaatsen
Beschikbaar voor 27G 41G, 42G, 46G&S, 48G&S
Geen PoE? Geen probleem, met de poweradapters van Yealink geeft u voeding aan uw vast toestel of aan uw uitbreidingsmodule.
Beschikbaar voor T19P, T2x en T4x serie
Met de WiFI dongle kan u uw vast toestel verbinden met WiFi in plaats van met de kabel.
Gesupporteerd door 27G, 29G, 46G, 48G, 41S, 42S, 46S, 48S, 48G
Met de Bluetooth dongle kan u een Bluetooth headset verbinden met uw vast toestel.
Beschikbaar voor T27G, T29G, T46G, T48G, T41S, T42S, T46S, T48S
  • AdresOostjachtpark 15a, 9100 Sint-Niklaas
  • Tel.+32 3 780 20 28