Audio en visuele alerters

De telefoon niet horen overgaan; daar heeft ALGO een oplossing voor. Omdat wij weten bij SkyHi hoe belangrijk dat net dat éne telefoontje kan zijn voor u willen wij deze oplossingen delen met u. Werkt u in een luide omgeving of staat de telefoon in een goed afgeschermd kantoor; met onderstaande toestellen is dit geen enkel probleem meer. De ALGO oplossingen kunnen overal geïmplementeerd worden maar worden het vaakst gebruikt in grote magazijnen, winkelcentra, fabrieks- of productie omgevingen en scholen. Kortom, niet in de buurt zijn van de telefoon of de telefoon niet horen rinkelen is zo opgelost.

Algo 8180 SIP Audio alerter

De 8180 speaker is een SIP-compatibele wandluidspreker voor binnen. Hij is ontworpen voor een spraakoproep, zeer luid rinkelen en nood- of veiligheidswaarschuwingen laten afspelen.

De speaker is PoE dus u heeft geen stroomvoorziening nodig waar u het toestel hangt. Dit bespaart u extra kablering.

De audio alerter heeft een ingebouwde versterker. Zijn 106 dBA zorgt ervoor dat u hem zeker hoort. Het toestel is tot 20 keer luider dan een gewone telefoon.

U heeft keuze tussen 10 voorgeprogrammeerde ringtones en er is een mogelijkheid om ringtones te uploaden via de webinterface dus personalisatie is geen probleem. 

De speaker wordt het vaakst gebruikt in magazijnen, winkelcentra, scholen, productieomgevingen en machinewerkplaatsen.

Algo 8186 Hoorn luidspreker

De 8186 Hoorn luidspreker is een weerbestendige SIP-compatibele wandluidspreker voor buiten. Hij is ontworpen voor een spraakoproep, zeer luid rinkelen en nood- of veiligheids- of beveiligingskennisgevingen en – waarschuwingen. De hoorn ondersteunt PoE en heeft een fantastische audio kwaliteit.

Hij kan opgehangen worden aan de muur of aan het plafond en heeft een 3-punts rotatie voor een uitgebreide variëteit aan horizontale of verticale aanpassingen. 

De hoorn heeft een intern geheugen van 1GB dus u kan vooraf ingesproken boodschappen of beltonen zonder probleem uploaden. 

De hoorn wordt het vaakst gebruikt in high-noise omgevingen waar de werknemers hoorbescherming dragen (magazijnen, productieomgevingen, fabrieken,…)

 

Algo 8128 Strobe light

De 8128 is een SIP-compatibel knipperlicht. Het knipperlicht is door PoE gevoed en maakt gebruik van ledlicht. Het ledlicht levert een hogere levensduur dan Xenon type knipperlichten en meer verlichting met minder verbruik.

Het licht bevat 16 configureerbare knipperfuncties en -intensiteiten. De vier kleuren zijn geschikt voor elk soort gebruik.

Als het toestel goed geïnstalleerd is (onder afdak o.d.) kan het buiten gebruikt worden wat het toestel nog veelzijdiger maakt. 

Het toestel wordt het vaakst gebruikt in te luide omgevingen waar een speaker net te weinig of een hoorn net teveel zou zijn maar vooral in magazijnen en productieomgevingen.

 

  • AdresOostjachtpark 15a, 9100 Sint-Niklaas
  • Tel.+32 3 780 20 28