Wij helpen u als reseller om uw klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden

Door middel van training en opleiding zorgen wij ervoor dat u VoIP naadloos mee kan aanbieden aan de diensten die u reeds verschaft. Er zijn voor u als reseller geen kosten voor het opzetten en onderhouden van het platform en er is geen diepgaande kennis over VoIP nodig bij het aanvangen van het partnerschap. Met recurring income d.m.v. ons interessant commissiemodel en onze ondersteuning neemt u gigantische sprongen in het aanbieden van cloud-diensten en kan u VoIP meenemen in uw totaalpakket naar uw klanten toe.

Wat doen wij voor u?

Wij geven u als reseller de nodige training en opleiding om uw klanten te voorzien van VoIP. Wij voorzien u van de nodige sales- en berekeningstools om effectief offertes te maken en nieuwe klanten binnen te halen. Als wij leads binnenkrijgen op ons contactformulier contacteren wij de reseller die dichtst bij de klant zit. Als u onzeker bent over uw overtuigingskracht om net die éne grote klant binnen te halen dan gaan wij met u mee. Wij bieden volledige ondersteuning van presales tot support bij uw eerste klanten op SkyHi. Wij geven u toegang tot onze knowledge base en voorzien u van de nodige handleidingen. Kortom, wij zijn er voor u!

Wat heeft u nodig om reseller te worden?

Affiniteit met VoIP of telecommunicatie is geen vereiste maar wel een voordeel. Algemene kennis van netwerken en ICT infrastructuur is een groot voordeel. U volgt bij ons een volledige training van 1 werkdag en u krijgt van ons een demo account. Zo kan u het product leren kennen en het product in de vingers krijgen. De reseller die zelf overstapt naar SkyHi genereert de beste cijfers want hij kent het product.

Wat zijn de voordelen?

  • U hoeft geen opstartkosten te betalen voor het opzetten en onderhouden van het platform. 
  •  Aantrekkelijk commissiemodel voor abonnementskosten en gesprekskosten
  • U moet niet nee zeggen tegen uw klanten als ze u de vraag stellen: “kan u mij VoIP aanbieden?”
  • Geen zorgen over de facturatie; bij SkyHi Flex gebeurt de facturatie volledig door ons, bij SkyHi Prime heeft u de keuze
  • Eigen marges op de toestellen
  • Geen diepgaande kennis nodig voor de werking van SkyHi
  • Als er een probleem is en u geraakt er niet uit, wij zijn er voor u!

Wat bedoelt SkyHi met een totaalpakket?

SkyHi is het puntje van de ijsberg voor u als reseller. SkyHi is onderdeel van Cloudhighway. Cloudhighway is dé online marketplaats waar u als IT partner toegang krijgt tot een ruim gamma aan cloud- en ESD-oplossingen, die u aan uw eindklant kan aanbieden en verkopen. Wat kan Cloudhighway betekenen voor u?

Online marktplaats

Cloudoplossingen bestellen en beheren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Salestools

Cloudhighway helpt u bij de verkoop d.m.v. brochures, sales maps en prijslijsten

Opleidingen

Zowel technische als commerciële opleidingen, zo kan u uw klanten tevreden houden

Helpdesk

Cloudhighway is er voor u! Remote support en on-site support is beschikbaar

Op maat voor u

Maatwerk, speciale projecten, hybride oplossingen en uitgebreide integraties

Exlusieve producten

Exclusiviteit! Producten en tools die u nergens anders kan vinden

  • AdresOostjachtpark 15a, 9100 Sint-Niklaas
  • Tel.+32 3 780 20 28