SkyHi Flex integraties mogelijk gemaakt door Integr8rs

Advocaten en verzekeringsmakelaars; hou u vast aan de takken van de bomen! 

Integr8rs hebben een kant-en-klare integratie met hun webapplicatie gelanceerd voor SkyHi Flex. 

De applicatie is hét beheerpakket in de cloud. U heeft dus geen lokale server(s) meer nodig. Doordat de applicatie 100% web-based is zijn de dossiers niet alleen toegankelijk van overal voor windows gebruikers maar ook voor de Mac-, Linux-, iPad- en Androidgebruikers. De applicaties werken op alle computers, tablets en smartphones.

  • Voor de advocaten is er Lawcloud
  • Voor de verzekeringsmakelaar is er Brokercloud

“De applicatie is gebruiksvriendelijk en ik had geen moeite om het te leren kennen. De integratie met mijn telefooncentrale vereenvoudigt onze procedures en we besparen en hele hoop tijd met dossiers opzoeken.”

De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u de applicatie in zeer korte tijd ten volste kan gebruiken. Ook de permanente opleidingen en supportmedewerkers staan ter beschikking mocht er zich een probleem voordoen.

Integraties exclusief VoIP vanuit Lawcloud of Brokercloud

Word Online

Word zoals u het gewoon bent, maar dan in onze applicatie. Ook al staat Word niet op uw apparaat geïnstalleerd.

OUTLOOK MAIL & AGENDA

Koppel uw mailbox en agenda met de applicatie en alles is gelinkt aan uw dossiers, ook prestaties worden automatisch aangemaakt!

Excel Online

Excel zoals u het gewoon bent, maar dan in onze applicatie. Ook al staat Excel niet op uw apparaat geïnstalleerd.

onedrive

Scannen, dictaat uploaden, fotos uploaden,... Alles wat in uw onedrive staat is beschikbaar om te linken aan een dossier.

Isabel (Lawcloud)

Importeer rekeninguittreksels van bankrekeningen (ook derden en rubriek) in LawCloud bij het juiste factuur of dossier. Zet ook betalingen klaar in je online banking applicatie vanuit LawCloud.

Coda (Brokercloud)

Importeer rekeninguittreksels van bankrekeningen in BrokerCloud bij de juiste kwijting of dossier.

exact

Boek uw facturen gegenereerd in LawCloud meteen in in uw boekhoudpakket. Importeer (betalings-)informatie vanuit uw boekhoudpakket in LawCloud.

Met de VoIP integratie kan u gesprekken starten vanuit de applicatie, calls opnemen & beëindigen, in- en uit wacht zetten, doorverbinden naar een collega of een externe partij en dit allemaal zonder uw telefoontoestel te moeten aanraken. 

Alle gesprekken, zowel inkomend als uitgaand, die met uw vaste lijn gebeuren worden automatisch geregistreerd in de applicatie. Gesprekken die nog niet (handmatig of automatisch) gelinkt zijn aan een dossier kan u in een lijst vinden om ze alsnog te linken aan een dossier. Van alle oproepen die gelinkt zijn aan een dossier worden ook prestaties gemaakt zodat u ze zeker niet vergeet aan te rekenen. U bent niet gelimiteerd tot de vaste lijn alleen! De Qaller-app fungeert perfect binnen de applicatie.

Meer informatie?

Klik op één van de logo's

LawCloud

Voor advocaten

BrokerCloud

Voor verzekeringsmakelaars