Geen beperking op merk of type toestel

Bij SkyHi bent u vrij om te kiezen wel toestel of type u gebruikt. De meest courante merken en modellen kunnen wij registreren op SkyHi. Zelf focussen wij op de vaste toestellen van Yealink, de draagbare DECT-toestellen van Gigaset, de draagbare WiFi-toestellen van Grandstream, deurbellen van 2N of Grandstream en audio of visuele alerters van Algo Solutions.

Vaste toestellen

Gebruiksgemak

De toestellen van Yealink zijn hyper gebruiksvriendelijk. In wacht zetten, doorverbinden of bellen met een headset is een fluitje van een cent.

Sneltoetsen

De meeste modellen zijn uitgerust met BLF. Dit zijn sneltoetsen met een led lichtje. Zo knippert dit rood als een collega zijn telefoon rinkelt, brandt het rood als uw collega aan het bellen is of is het groen als uw collega beschikbaar is.

Doorlussen maar!

De G reeks van Yealink beschikt over twee gigabit ethernet poorten. Dit wil zeggen dat u uw toestel kan doorlussen naar uw pc. U heeft zo geen 2 netwerkaansluitingen nodig aan uw werkplaats.

Draagbare DECT-toestellen

Bellen over het gehele bedrijf met uw persoonlijk toestel!

Of uw bedrijf nu 100 m² is of 3 verdiepingen heeft, Gigaset heeft de oplossing. Het N510IP PRO basisstation heeft een bereik van 50 meter binnen en 300 meter buiten en hierop kan u tot wel 6 handsets aansluiten. 

Op de N720 DECT-manager sluit u meerdere N720 basisstations aan. Hier registreert u tot wel 100 vaste toestellen. Met multicell schakelt uw handset automatisch over tussen de basisstations en kan u over de gehele site bellen met uw toestel.

De Gigaset toestellen hebben een model voor elke omgeving. De S650H Pro is het entry level model, de R650H Pro is stof- en spatwaterdicht en kan een val weerstaan van 1,5m hoogte en de SL750H Pro heeft alle functionaliteiten maar ligt in de hand als een GSM toestel en heeft een kwalitatief en mooi uiterlijk.

Draagbare Wi-Fi-toestellen

Wi-fi

Dual-band Wi-Fi met een efficiënte antenne voor geavanceerde roaming.

Bluetooth

Bluetooth voor headsets en synchronisatie van uw contacten van op uw mobiele apparaten.

HD audio

High Definition audio en dual microfoon met AEC en Noise Shield Technology

deurbel video

In samenwerking met de Grandstream deurbel met videofoon kan u de beelden van de camera zien op uw draagbaar handset.

Vergadertoestellen

Vergaderen gemakkelijk gemaakt door Yealink

Audio en visuele alerters

SIP Audio Alerter 8180

De audio alerter / pager is ideaal als deurbel in luide omgevingen of als omroepsysteem (scholen, winkels,...)

SIP Horn speaker 8186

De weerbestendige horn speaker kan je buiten ophangen. Ideal voor omroepen in noodsituaties en enorm luide omgevingen.

Sip strobe light

Met 16 configureerbare flitspatronen zal dit PoE-endpoint de aandacht zeker trekken als de telefoon overgaat. Ideaal voor in een fabrieksomgeving of magazijn.

maak het uzelf makkelijk

Accessoires